Първоначално публикувано от kompir
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спирачен апарат(заден)-проблем
Collapse
X
-
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЗначи ако твоите апарати са си оригинални от завода, а мотора ти е Боксер, то твоите апарати са много различни от тези в темата, посочена по-нагоре. Отделно, че старите апарати са чугунени, а механизмът на ръчната е различен и по-неефективен. Това само като инфо ти го пиша, пък ти решаваш какво е правилно за теб..
Та сега колега моля те кажи ми как да отстраня смотания теч ,че ми писна да доливам спирачна течностAlfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщениеЗначи, мотора наистина е боксер,апаратите наистина са оригинални и точно това писах още в първия пост,че питам за колата от подписа.
Та сега колега моля те кажи ми как да отстраня смотания теч ,че ми писна да доливам спирачна течност
Последно есента купих 2 задни апарата, отново алуминиеви, от обява тук от форума, момчето се оказа много коректно и апаратите бяха без забележка за 40 лв. общо 2-та , че даже имаха добри накалдки барабар с апаратите.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 22:09.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщениеЗначи, мотора наистина е боксер,апаратите наистина са оригинални и точно това писах още в първия пост,че питам за колата от подписа.
Та сега колега моля те кажи ми как да отстраня смотания теч ,че ми писна да доливам спирачна течност
След няколко дена ще имаме още един комплект!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment